STIRI de ultima ora

„Provocări și perspective cu privire la profesia de asistent medical și moașă în context european și internațional” | Sesiune dedicată asistenților medicali și moașelor din România

În data de 22 martie 2019, în marja întâlnirii comune a medicilor șefi, asistenților medicali șefi și a dentiștilor șefi, Ordinul Asistenților Medicali Generaliști, Moașelor și Asistenților Medicali din România a organizat o sesiune distinctă la Palatul Parlamentului. La această sesiune dedicată provocărilor și oportunităților în plan european și internațional pentru profesia de asistent medical, au participat 40 reprezentanți ai Consiliului Național al O.A.M.G.M.A.M.R și 30 de asistenți șefi din spitalele din România.

La prezidiul plenarei moderate de președintele O.A.M.G.M.A.M.R, domnul Mircea Timofte, au răspuns invitației de a adresa un cuvânt de bun venit participanților din toată țara, consilierul de stat al Administrației Prezidențiale, Dr. Diana Păun, secretarul de stat din Ministerul Sănătății, Dr. Cristian Grasu, secretarul de stat, Dr. Raed Arafat, și Dr. Florentina Furtunescu, profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie din București.