STIRI de ultima ora

Recomandările la nivel național pentru limitarea răspândirii infecției provocate de COVID 19, cât și obligația profesională și morală de a preveni infectarea persoanelor cu care intrăm în contact, impun măsuri de precauție atât pentru membrii organizației cât și pentru personalul angajat la sediul filialei OAMGMAMR.

Prin urmare, vă aducem la cunoștință următoarele:

1.Vă rugăm să vă prezentați la sediul filialei OAMGMAMR MEHEDINTI DOAR ÎN CAZ DE URGENȚĂ. Accesul în sediul filialei se va face în mod organizat, de preferat câte o persoană pe rând. Accesul în sediu este permis doar persoanelor care au solicitări în calitate de membri (nu și însoțitorilor).

  1. Eliberarea avizului anual de liberă practică se va desfășura exclusiv online până la data de 31 martie, cu posibilitate de prelungire. Documentele necesare eliberării avizului anual de liberă practică, respectiv dovada achitării cotizației (dacă este cazul) și asigurarea de malpraxis, vor fi transmise online la adresa norica.visan@yahoo.com.

Documentul eliberat va fi transmis online solicitantului iar exemplarul original va putea fi ridicat de la sediul filialei ulterior datei de 31 martie.

3.Cotizația se va achita doar prin transfer bancar în contul Filialei OAMGMAMR MEHADINTI:RO63BTRL 0260 1205 E325 96XX/destinatar Filiala OAMGMAMR MEHEDINTI. Informații și detalii privind cotizațiase pot solicita la numărul de telefon 0252316690 sau la adresa de email: norica.visan@yahoo.com.

  1. Pentru a reduce cât mai mult riscul răspândirii virusului, vă rugăm să ne adresați toate întrebările prin telefon și e-mail.
  2. Se suspendă cursurile desfășurate în sală, precum și stagiile de practică în vederea reatestării profesionale, doar platforma de cursuri online https://emc.oamr.ro poate fi utilizatăîn continuare.
  3. Vă încurajăm să folosiți informații din surse sigure, actualizate,și să respectați măsurile impuse de Ministerul Sănătății și ale Comitetul National pentru Situații Speciale de Urgență.

Presedinte

Grigorescu Virgil